Skip to content

Consulten

Huisreiniging

Tarotkaarten

Bij  ons kun je voor een consult met een kaartlegging kiezen.  Ik werk met de vergulde visioenkaarten van Lenormand in combinatie met de Engelen/Heiligenkaarten van Doreen Virtue.

Laat je verrassen door de boodschappen die je via de  tarotkaarten mag ontvangen.

Een consult van:

30 minuten = € 30.00

60 minuten = € 60.00

90 minuten = € 90.00

Een consult bij u thuis kan ook vanaf 60 minuten

T: 06 46 27 67 34

 

Binnen Vlaardingen bedragen de reiskosten € 5.00

 

Buiten Vlaardingen bedragen de reiskosten € 0.30 per kilometer met een start tarief van

€ 5.00

Akasha Kronieken

Je kan ook voor kiezen voor een Akasha consult. 

Met jou toestemming kan ik jou levensboek inkijken en lezen waarom jou leven nu is zo als het is. Daardoor zal er veel duidelijk worden, bijvoorbeeld wat voor een blokkade je hebt en waarom je steeds verkeerde beslissingen neemt . We zullen deze blokkade gelijk verwijderen als dit nodig is.

 60 minuten -€ 60.00 per persoon

Reiki behandeling

Reiki belooft geen genezing en ik vervang zeker geen reguliere arts. Maar ik kan wel helpen met pijn bestrijding, geestelijke pijn zoals rouwverwerking, verdriet en depressie, maar ook lichamelijke pijn dit kan van alles zijn. Als je niet lekker in je vel zit of je bent erg gestresst dan kan je last hebben van pijnlijke spieren of felle hoofdpijnen. Heb je hier dagelijks last van dan wil je er wel van af. Samen gaan we op zoek naar de blokkades die dit veroorzaken en pijnverlichting zoeken. Dit geld ook voor de aandoeningen waarvan het wel duidelijk is waar het vandaan komt, bijvoorbeeld door een val of door een ziekte. Reiki heeft altijd nut, ook als je niets mankeert maar gewoon moe bent, dan is het heerlijk om even een stoot energie te krijgen.

Spiritueel Consult

Een spiritueel consult is er voor iedereen. Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult je zeker verder.
Een spiritueel consult geeft je informatie en inzichten over jezelf en over jouw situatie. Soms is het een bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt maar waar je zelf niet zo goed zicht op krijgt.

Met die inzichten kun je vervolgens zelf aan de slag, maar het kan ook zijn dat het je rust geeft in jezelf i.v.m. een bepaalde situatie. Je krijgt als het ware een sleutel aangeboden waarmee je vervolgens zelf de deur kunt openen

De informatie die ik doorkrijg tijdens een consult komt tot me via jouw aura, jouw hogere zelf, maar kan ook van geleide gids komen

 30 minuten € 30.00 per persoon

Aromatherapie

Wellicht heb je ooit al eens genoten van de geur van een roos of van lavendel.

Wat te denken van de geur van vers gesneden munt.

In dat geval heb je zeker de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren.

Roos en lavendel bv. geven troost bij een gebroken hart en verlichten stress. Pepermunt en citroen zorgen dat de hoofdpijn verdwijnt en je hoofd weer helder wordt zodat je je beter kan concentreren. Zo is er voor iedere kwaal of ziekte wel iets te vinden in de natuur.

Na een intake gesprek meng ik de op jou afgestelde unieke olie en masser de handen en voeten op een liefdevolle manier . Via de voeten hebben de oliën maar een paar seconden nodig om de pijnpunten te bereiken en voor verlichting te zorgen, zowel voor lichamelijke als geestelijke pijn.

In combinatie met een reikibehandeling heeft dit zeker een magische werking.

30 minuten hand-voet massage

Hypnose therapie

Dagelijks verkeren wij meerdere malen in een staat van hypnose; meestal zijn we het ons niet bewust. Als we helemaal opgaan in een film of boek kunnen we zo geconcentreerd zijn, dat we ons helemaal inleven in de gebeurtenissen en vervolgens de emoties zelf ervaren. 

In een staat van hypnose hebben we direct contact met ons onderbewustzijn; daar ligt vast wie we werkelijk zijn en wat we voelen. In hypnose zijn we tot verbazingwekkende prestaties in staat..

Jij hebt altijd de controle! Ook onder hypnose heb jij vrije wil! het is een misvatting dat je onder hypnose willoos bent en jezelf of anderen iets wil/kan aandoen. Je kan tijdens de sessie  bewegen, kijken, luisteren naar iets anders, tv kijken, weglopen en het is zeker geen waarheidsserum., dus je kan liegen.

Terug gaan naar een vorig leven, Terug gaan naar het innerlijk kind,  Stoppen met roken. Gewicht verliezen, Trauma verwerking, Slapeloosheid, angst, vergroten van het zelfvertrouwen, focus en concentratie, seksuele problemen, creativiteit, Stressmanagement, Sport verbetering.

Bedplassen, slapeloosheid , focus en concentratie,  creativiteit, angsten, Gedragsproblemen, Verlatingsangst na een scheiding of overlijden. ADD/ADHD, (Buik)pijn of exceem. Nog veel meer is mogelijk.