Skip to content

Reiki cursussen

i282882364617459121._szw480h1280_

Reiki Tera Mai

Reiki Tera Mai is de naam van een healing systeem die alle vier elementen inhoudt.

Aarde, Wind, Water en Vuur.

De naam Tera Mai is aan dit systeem gegeven door de Amerikaanse Energie Master Kathlene Milner, zij is een medium voor helende energieèn.

De traditionele Reiki vorm is een zachte liefdevolle energie die je helpt je blokkades op te ruimen op een manier die op dat moment bij je past.

Je krijgt de juiste hoeveelheid lessen, verdriet en inzichten die je op dat moment kan en wilt hanteren.

De Tera Mai Reiki is een zeer krachtige energie.

Deze werkt op een hardere manier, veel intenser.

Je kan het gevoel hebben dat je hele leven op zijn kop wordt gezet, dat alles tegelijk komt.

Probeer zo goed mogelijk bij je basis te blijven en naar je intuïtie te luisteren.

Daarom is het zo belangrijk dat je deze vorm van Energie in de eerste plaats voor Jezelf gebruikt, om eerst jezelf te helen.

Dan pas kan je anderen op de juiste manier helpen.

Reiki Tera Mai heeft 7 Initiaties die je kan doen. Het is aan jou hoeveel initiaties je gaat doen.

Reiki Shambhala

Shamballa is de kosmische liefdeskracht die voor iedereen bereikbaar is. Shamballa is geen methode of techniek, maar een manier om genezing, heel-worden en vrijheid voor je zelf en anderen mogelijk te maken. De Shamballa energie is pure liefde waardoor je angsten verdwijnen en je je eigen unieke kracht ontdekt en erkent. Shamballa staat ook voor vrijheid, de belangrijkste regel bij Shamballa is dat er geen regels bestaan.

Het meest waardevolle van Reiki of Seichem is, dat het ons in staat stelt,door middel van het laten stromen van de energie,ons innerlijk zelf en ons uiterlijk gedrag in harmonie met elkaar brengt.

 Reiki Shambhala heeft 4 initiaties, Het ligt aan jou hoeveel je er wilt ondergaan.

Reiki Seichem

Reiki Seichem is de opvolger van de Reiki Tera Mai.  

Het meest waardevolle van Reiki Seichem is, dat het ons in staat stelt, door middel van het laten stromen van de energie, ons innerlijk zelf en ons uiterlijk gedrag in harmonie met elkaar brengt.

Reiki Seichem heeft 7 initiaties. Het ligt aan jou hoeveel inwijdingen je wilt ondergaan.

De Yod Methode

De Yod initiatie is een bijzondere initiatie, waarbij de buddha-natuur als het ware aangeraakt wordt. Ruw weg kunnen we de mens opdelen in de Buddha-natuur en het Ego. Handelen vanuit de Buddha-natuur is handelen vanuit liefde en mededogen, barmhartigheid en naastenliefde.

Hierdoor verlangt de Buddah-natuur geen terugkoppeling zoals bijvoorbeeld, ik help je met verhuizen maar dan moet je iets voor mij terug doen.

Ik hou van jou maar dan moet je van mij houden. enz..

Het ego behoeft hier geen streling omdat het handelen vanuit de hartchakra komt en het hartchakra staat voor medeogen.

De Yod-initiatie verbindt de zielenster of wezensster met de ziel, het derde oog en het hart.  De zielenster is de Godsvonk. Het is dat deel waaraan de ziel is ontsprongen. Het staat boven de reïncarnatiecyclus en daardoor boven de menselijke ervaringswereld van dualiteit. Verbinding met de wezensster geeft over inzicht in je levensdoel of  missie waarvoor je hier op aarde gekomen bent. Als je Reiki Tera Mai bij ons al hebt afgerond, dan heb je deze Initiatie al ondergaan.

De Melchizedek Methode

Wat doet het

De kracht van MELCHIZEDEK

De kracht ondersteunt met koninklijke kracht en waardigheid duidelijk en rechtlijnig te besluiten en te handelen. Zo lukt het steeds vaker het eeuwigdurende “ZELF” te (h)erkennen en er bewust naar te leven. Deze energie helpt ook de verantwoordelijkheid voor de materiële wereld en ons leven over te nemen en de liefde tot de materie te ontplooien. Melchizedek wordt ook “Koning van de Vrede en Gerechtigheid” genoemd. Zo helpt hij de universele waarheid te herkennen en innerlijke vrede te vinden.

Hoe gebeurt dit

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen. In welke situatie maak ik mij klein, trek ik mij terug? Wat betekent het voor mij om in koninklijke waarde te leven? Hoe voel ik mij dan? Hoe handel ik?Hoe voel ik mij, wanneer ik mij rechtop en oprecht opstel, alsof ik een kroon op mijn hoofd draag Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWezenessence

De energie van Melchizedek is heel krachtig.

Daarom is het raadzaam bewust voor zijn ondersteuning te kiezen en de essence bewust te gebruiken. Want hij werkt nog door, ook al zijn we misschien ons verzoek of de essence alweer vergeten. Vaak wordt bericht, dat met deze essence een rechtlijnige kracht ontwaakte, waarmee ook moeilijke situaties moeiteloos en met een glimlach opgelost worden. Enkele mensen hadden het gevoel “naar voren geschoven te worden”. Als je Reiki Tera Mai bij ons hebt afgerond, dan heb je deze Initiatie al ondergaan.

De volgende reikioefenavond valt op 2 juli 2020 voor de beginners en op 30 juni 2020 voor de gevorderden 20.00-22.00 (vtv aanmelden is verplicht) T: 06 462 76 734 Reiki Behandelingen Pp 60 minuten € 60.00