Skip to content

Hypnotherapie

Waar kan je hypnose voor gebruiken?

Voor veel voorkomende angsten zoals; Angst voor de tandarts, spinnenangst, Bang voor honden, claustrofobie, examenvrees, faalangst, hoogtevrees, vliegangst .

Hypnotherapie helpt  ook snel en effectief bij opgelopen trauma’s, stress, burn-out, PTSS, depressie, rouw, relatieproblemen, misbruik, verslavingen, onverklaarbare pijnen, gewichtsproblemen, slaapproblemen, auto-immuunziekten, exceem, het verwerken van ziekte, stoppen met roken en meer.  Eigenlijk kan bijna alles behandeld worden met hypnose.

 Met Regressietherapie kun je onverwerkte ervaringen alsnog verwerken. Dus blijf er niet mee zitten. Maak vandaag nog een afspraak! 

Tinitus (oorsuisen)

Oorsuisen is helaas moeilijk te verhelpen, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat je je er niet meer aan stoort. Het is er nog wel, maar je kan het goed op de achtergrond zetten en je denkt er niet of veel minder aan, zodat je beter kan focussen op de dingen die je moet doen, zoals werken of een gesprek voeren.

 

Virtuele Maagband

De virtuele maagband heeft zijn status te danken aan de enorme successen die behaald zijn onder mensen met (klinische) obesitas. Dit is ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Kranten, tijdschriften en tv-programma’s besteden er aandacht aan.

Het principe van een virtuele maagband berust op het gegeven dat het onderbewustzijn geen onderscheid maakt tussen werkelijkheid en fictie. In tegenstelling tot de risico’s van een operatief aangebrachte maagband (gastric band) kent de virtuele maagband geen negatieve bijwerkingen en/of risico’s. 

Het is 100% veilig, er is geen narcose nodig, er zijn geen littekens en er is geen herstelperiode van toepassing.

Toch blijkt de virtuele maagband minstens net zo effectief als een echte maagband!

De virtuele maagband procedure richt zich op de (vaak onbewust) oorzaken van overgewicht en niet alleen op symptoom bestrijding. Dit maakt het effect van de virtuele maagband in vrijwel alle gevallen langdurig tot blijvend. 

De virtuele maagband is een techniek die de gezondheid en het leven van veel mensen kan verbeteren zonder de risico’s van een operatie!

 Ben jij meer dan 10 kilo te zwaar en heb jij een BMI die hoger is dan 32, dan kom je hier al voor in aanmerking. 

De maagband wordt in 4 sessies geplaatst en je krijgt er een strakke begeleiding bij. De sessies duren ongeveer 1.5 a 2 uur per deel. 

De kosten zijn € 695.00

 Wil je minder kilo’s afvallen dan is een maagbandje niet geschikt. Maar dan kan je een aparte hypnose sessie laten doen die minstens zo effectief is . scroll naar beneden voor het artikel “afvallen”. 

06-46276734

Een behandeling duurt ongeveer tussen de anderhalf uur en de twee uur.

Na een kopje thee mag je lekker op de hypnosebank liggen en krijg je een dekentje om je warm te houden. Dan ga ik mooie ontspannende beelden schetsen in verhaalvorm. Het is heel ontspannend om deze verhalen te luisteren en als je mee gaat in het verhaal dan traak je steeds meer ontspannen. Hiermee ga ik door tot ik zie dat jij heelijk ontspannen bent, Dan doe ik een paar testen om te zien of je diep genoeg in de ontspanning zit. Als dit zo is dan ga ik over op de behandeling en laat ik je dingen herinneren die te maken hebben met het probleem waar jij voor gekomen bent. Door deze herinnering kan jij de onverwerkte trauma alsnog verwerken en kan het genezingsproces zijn werk gaan doen. Onthoud dat ik niet degene bent die jou hypnotiseerd, maar dat jij dit zelf doet en jij zelf de controle hebt, zou ik dingen van je vragen die niet in toestemming zijn met wat jij wil, jij onmiddelijk uit de hypnose komt, eenvoudig omdat jij dit niet wil. Zo kan je er zeker van zijn dat , jij niet bestuurbaar bent, niet gaat kakelen als een kip iedere keer dat de bel gaat en jij geen bank gaat overvallen in mijn opdracht.  Soms komen er onverwachtse blokkades op en kan het langer duren.

Het is zaak dat u geen andere afspraken heeft na de hypnotherapie omdat u  zich vermoeid kunt voelen  maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. 

Kleed u zich lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een  joggingbroek, vermijd in iedergeval knellende kleding.

Alle Hypnose behandelingen  € 150,00 .

Een maagbandje plaatsen € 695,00

Stoppen met roken en afvallen, kunnen in een sessie gedaan worden. Maar zware verslavingen zoals drugs en alcohol kosten meer tijd, ongeveer 4 behandelingen.  Vraag om meer info over de behandeling die u wilt ondergaan per telefoon 06 462 76 734 of  stuur een bericht naar E: tarot.enzo.vlaardingen@gmail.com

Het is mogelijk om iemand te spreken die bij mij een hypnose heeft ondergaan. Zo kan je alle vragen stellen die in je opkomen en  mag je een eerlijk antwoord verwachten. 

Verder kan je veel vinden over Omni Hypnose op YouTube, 

https://www.youtube.com/watch?v=pLa8p_WQ4Nk.

Ook hier wordt uitleg gegeven over dit onderwerp en veel vragen beantwoord.

Voorbeeld van een tevreden klant

De Hypnose sessie bij Marry heeft voor mij een positieve uitwerking gehad ivm o.a. mijn zelfvertrouwen. Ik stond er bijzonder voor open en ik was zeer verbaasd met de snelle en goede resultaat. Ik voel mij sterker en merkte ik dat ik veel dingen los kan laten. Ik voel mezelf niet angstig en merk ik dat ik ’s nachts veel minder dan eerst met gebeurtenissen bezig ben. Als ik terug kijk naar een halfjaar terug en waar ik nu sta, dan sta ik verbaast van mezelf. Lang geleden dat ik zo blij was. En de dagen daarna had ik alleen maar méér energie. Ik ben blij dat ik de hypnose heb ondergaan. Ik vond het een hele leuke ervaring en vond het heel fijn hoe zij met mij omging. Er wordt ook uitgebreid aandacht besteedt aan het intake.

Om bedplassen, tick’s, verdriet door een scheiding of overlijden,  ADHD-ADD  trauma’s te verhelpen

Kinderen zijn vaak een uitstekend voorbeeld van hoe succesvol gewerkt kan worden met hypnose. Vooral jonge kinderen hebben nog een levendige fantasie en kunnen makkelijk schakelen tussen realiteit en verbeelding. Zij kunnen zich helemaal overgeven aan hun spel of een verhaal, hetgeen eigenlijk ook een vorm is van trance of hypnose en hypnotherapie.

Daarnaast hebben zij nog geen kritisch vermogen “werkt dit wel voor mij”  of remmingen en angsten voor hypnose. Het voelt heel natuurlijk aan en sluit aan bij hun belevingswereld. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan een probleem waar zij vanaf willen. Kinderen tussen ongeveer 7 en 14 jaar behoren tot de meest hypnotiseerbare leeftijdsgroep. Een kind onder dwang naar een hypnotherapeut sturen werkt niet. Een kind die niet in hypnose wil gaat niet in hypnose. 

Je kan alleen in hypnose gebracht worden als je het zelf  echt wil.Je blijft bij je volle verstand, sterker nog, jou brein werkt 400% scherper dan in een normale toestand.

je kan dus weglopen, kijken, bewegen, iets weigeren, eten of drinken. en je kan super goed liegen. . Als getuigen bent van een misdrijf werkt hypnose heel goed omdat je precies weet wat je gezien hebt en zonder te twijfelen

Hypnose is eigenlijk een volledige ontspanning, (nee je slaapt absoluut niet!) Zelden in je leven heb je je zo ontspannen gevoeld en het is fijn om zo ontspannen te zijn. Je hoeft niets te doen, alleen maar te relaxen.

Natuurlijke trance

Misschien heb je wel eens meegemaakt dat je iets aan het lezen was en je er na verloop van tijd achterkomt dat je al een hele tijd geen bladzijde hebt omgeslagen, omdat je ergens anders was met je gedachten. Dit dagdromen noem je een toestand van natuurlijke trance. Deze toestand heeft als belangrijkste kenmerk dat je aandacht ergens sterk op gericht is en treedt vaak op bij verveling, stress of veranderingen in de omgeving.

Deze toestand kan echter ook worden opgewekt voor een therapeutisch doeleinde. Dus wanneer een hypnotherapeut vraagt om in hypnose te gaan, stelt hij enkel voor om een hulpmiddel te gebruiken waarover je al beschikt. Ieder mens gaat dagelijks meerdere keren in trance en komt er vanzelf weer uit, daarom voelt hypnose ook heel natuurlijk aan. 

Als hypnotherapeut werk ik aan alle problemen waar mensen mee komen maar ik wil nu de aandacht leggen op overgewicht. Mocht je al jaren aan het strijden zijn met je gewicht en steeds weer gebeurd het dat je de diëten niet vol kan houden. Ik bied jou een goede ondersteuning door middel van hypnose. Ik bied jou, sterk verminderde eetlust, en het trotse gevoel dat het je lukt om makkelijk af te vallen en een feestelijk gevoel bij iedere pond die je afvalt en zo moeiteloos doorstoomt naar je streefgewicht. en jij trots bent op elke keer dat je geniet van een gezonde maaltijd. Klinkt mooi he? Het is ook mooi! Aarzel niet langer als jij weer de controle over voedsel terug wil nemen en jij je de baas wil voelen over wat je eet. Ga er NU voor. Ik sta voor je klaar