Skip to content

Hypnotherapie Vlaardingen

Hypnotherapie in Vlaardingen

In onze praktijk kun je terecht voor behandelingen hypnotherapie in Vlaardingen. Deze alternatieve vorm van therapie kan helpen bij een ontzettend breed scala aan klachten, die zich zowel fysiek als mentaal kunnen uiten. Veel mensen hebben een beeld bij hypnotherapie dat niet helemaal klopt. Onze behandelingen hebben helemaal niets te maken met de zogenaamde show-hypnose, en je houdt te allen tijden ook zelf de controle. Je bent er namelijk tijdens een behandeling hypnotherapie in Vlaardingen zelf helemaal bij, en beseft heel goed wat je doet en voelt. En laat dat nu precies het doel zijn van een behandeling. Hypnose is namelijk niet meer dan een soort ultieme ontspanning, waarbij je gemakkelijk bij je onderbewuste gevoelens en overtuigingen komt, en deze met je huidige, bewuste geest kunt doorvoelen en aanpakken.

Hypnotherapie in Vlaardingen voor volwassenen en kinderen

Onze behandelingen hypnotherapie in Vlaardingen bieden wij zowel voor volwassenen als voor kinderen. Klachten bij volwassenen die verholpen kunnen worden met hypnose zijn bijvoorbeeld onzekerheid, angsten of fobieën, onverklaarbare pijnen en zelfs een burn-out. Bij kinderen kan hypnose grote effecten hebben bij ADD en ADHD, gedragsproblemen, bedplassen en diverse angsten, bijvoorbeeld voor de tandarts. In feite kan elke pijn en elk probleem waar een beperkende overtuigingen of een trauma aan de basis ligt met onze behandelingen hypnotherapie in Vlaardingen worden verholpen. En vaak gebeurt dat vele malen sneller en makkelijker dan dat mensen hadden verwacht.

 

Eventueel kunnen wij de hypnose combineren met een behandeling reiki in Vlaardingen. Je wordt dan tevens energetisch in balans gebracht en ontvangt via de behandelaar universele energie die jouw lichaam gebruikt waar het nodig is. Het effect van deze combinatie is altijd heel erg sterk.

Wat kun je zelf doen voor spirituele groei?

Naast onze behandelingen reiki en hypnotherapie in Vlaardingen geven we je ook graag advies over wat je zelf kunt doen om in balans te komen, of om op spiritueel vlak te groeien. We maken daarbij vaak gebruik van allerlei tools en hulpmiddelen, zoals een klankschaal, tarotkaarten en diverse kristallen. Daarom hebben wij bij onze behandelruimte ook onze spirituele winkel in Vlaardingen ingericht, waar je al deze benodigdheden kunt aanschaffen. Je vindt er zowel producten voor volwassenen als voor kinderen, zoals sleutelhangers, wierook, etherische oliën en spirituele kaarsen.

 

Uiteraard geven we je graag advies over de juiste rituelen en aanpak voor jou persoonlijk, en natuurlijk vertellen we je indien gewenst wat onze behandelingen voor je kunnen doen. Loop gerust eens binnen, of neem contact met ons op via de contactgegevens op deze website.