Skip to content

Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kunt u uw belevenis of  een review over Marry van Tarot Enzo achterlaten.

6 Comments on Gastenboek

  Timco de Graaf
  10 May 2021

  Ik kom regelmatig bij Marry voor een reiki behandeling, het laten leggen van de tarot kaarten, een hypnose of gewoon een bak koffie. Ze is erg goed in wat ze doet en kan je helpen om inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Ze wijst je in de juiste richting, steekt je een hart onder de riem en laat je met nieuwe energie en inzichten de deur uit gaan.
  Marry kan je bij veel dingen helpen, is heel spiritueel maar ook heerlijk down to earth.
  Mocht je op een kruispunt staan in het leven of antwoord willen op vragen, twijfel niet maar ga zeker langs. Krijg je geen spijt van!

  0
  0
  Chris Koa
  10 May 2021

  Tarot Enzo is een leuke spirituele winkel, waar u zeker een kijkje kunt nemen met de mooie producten, zoals tarotkaarten wierook, stenen ,pendels, sieraden enz...
  Marry de eigenaresse van de winkel geeft verschillende behandelingen, wat een helende en mooie ervaring met zich meebrengt. Ik vind Marry met haar winkel echt een aanrader. Zij is een liefdevol en warm persoon en gastvrij.

  0
  0
  Sandra
  11 May 2021

  Mijn ervaring met Tarrot Enzo is, heel open, eerlijk, zorgzaan,geruststellend, warm welkom en liefdevol. Ik heb meerdere hypnoses ondergaan op zoek naar wie ben ik en waar kom ik vandaan en tevens heb ik ook de maagband behandeling ondergaan en ven inmiddels al behoorlijk afgevallen.
  Maar ook reikt behandelingen heb ik als heel prettig ervaren. JA! Tarrot Enzo in Vlaardingen zou ik iedereen aanraden. Lieve Marry, ga zo door. Liefs sandra 😘

  0
  0
  Ursula
  11 May 2021

  Op aanraden van een goede, jonge vrouw ben ik naar Marry gegaan.
  Zij heeft mij veel helderheid gegeven en ik ben zo blij met haar consulten.
  Marry geeft zoveel liefde en positieve inzichten, dat doet je echt goed.
  Haar tarot leggingen zijn een geweldige ervaring en dat gun ik iedereen!
  Marry is eerlijk en oprecht, echt super!

  0
  0
  Tamara
  14 May 2021

  2,5 Jr geleden ben ik bij marry geweest voor een hypnose stoppen met roken. Ik ben nu Succesvol gestopt al 2,5 jaar. Maar ook de nodige kilo's aangekomen in die tijd. Afgelopen week heb ik de eerste hypnose voor een virtuele maagband gehad. Ben zo blij met haar hulp hierin. Marry je bent een geweldig mens en verstaat je vak. Ik raad je bij iedereen aan. Groetjes tamara

  0
  0
  Vanessa
  2 June 2021

  Toen ik bij Marry zomaar op de bonnefooi binnenliep voelde ik mij vooral heel erg welkom. Inmiddels heb ik door middel van diverse cursussen mezelf heel goed leren kennen. Marry is eerlijk, recht door zee maar wat een warm hart voor mens en dier.

  0
  0

Voeg een opmerking