Skip to content

Reiki Vlaardingen

Reiki in Vlaardingen: wat kunnen wij voor je betekenen?

Als je nog nooit gehoord hebt van reiki dan kan het een beetje zweverig klinken, en misschien is dat ook wel zo. Wij kunnen je echter alles over deze alternatieve geneeswijze vertellen, en geven reiki in Vlaardingen waarmee jij weer in balans komt. Het algemene doel van een behandeling is dat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en gestimuleerd. Dit kan op diverse manieren worden gedaan. Tijdens een behandeling reiki in Vlaardingen ontvang je via de behandelaar energie vanuit het universum, die precies gaat naar waar jij het nodig hebt. Of je nu een wondje hebt, niet lekker in je vel zit of pijnklachten aan je rug of nek ervaart, universele energie kan blokkades oplossen, waardoor je sneller herstelt.

Aura reiniging, klankschalen bad en reiki in Vlaardingen

Wanneer je bij ons een behandeling reiki in Vlaardingen boekt, dan kan het zijn dat we je een combinatie van meerdere helingsmethoden aanbieden. Wat je nodig hebt is namelijk heel erg afhankelijk van jouw situatie en energieën op dat moment. Wij voelen feilloos aan waar jouw energielichaam behoefte aan heeft en waar de blokkades zitten. Deze kunnen wij opheffen met een behandeling reiki in Vlaardingen, maar ook met een aura reiniging, een klankschalen bad of het in balans brengen van je chakra’s. Vaak zijn meerdere methodes nodig om je weer in contact met je lijf te brengen en in balans te komen. Jouw lichaam weet heel goed wat het nodig heeft, en wij zijn eigenlijk enkel het doorgeefluik en de tool om dat via het universum te bewerkstelligen.

De combinatie van reiki en hypnotherapie

Naast de reiki behandelingen kun je ook bij ons terecht voor hypnotherapie in Vlaardingen. Dit is een hele andere methode, die erop gericht is om oude trauma’s en onbewuste, beperkende overtuigingen op te lossen. Hypnotherapie kan goed helpen bij diverse klachten, zoals angsten, onzekerheid, onverklaarbare pijnen en zelfs een depressie of burn-out. Ook kunnen kinderen bij ons terecht voor een behandeling hypnotherapie of reiki in Vlaardingen. Ze zijn vaak erg gebaat bij deze aanpak, bijvoorbeeld wanneer ze hinder ondervinden van ADHD, gedragsproblemen, bedplassen en allerlei vormen van pijn.

Over onze spirituele winkel

Naast de behandelruimte hebben we tevens een mooie winkel ingericht, met allemaal spirituele benodigdheden, zoals tarotkaarten, etherische oliën, wierook en klankschalen. In onze spirituele winkel in Vlaardingen vind je alles wat je nodig hebt om meer in balans te komen en natuurlijk kun je er ook terecht voor een goed gesprek. We geven graag advies en vertellen je bovendien over onze behandelingen hypnose en reiki in Vlaardingen. Wil je meer informatie? Loop dan snel even binnen, of neem contact met ons op via 06-4626734.