Skip to content

Spirituele winkel Vlaardingen

Over onze spirituele winkel in Vlaardingen

In onze spirituele winkel in Vlaardingen vind je alles wat je maar kunt gebruiken tijdens rituelen of om op spiritueel vlak te groeien. We verkopen allereerst diverse soorten card decks. Affirmatiekaarten bijvoorbeeld, of tarot- en orakelkaarten. Al deze card decks zijn op verschillende wijzen te gebruiken, dus vraag ons gerust om advies voor het starten met je eigen ritueel. Naast deze kaarten verkopen we in onze spirituele winkel in Vlaardingen ook allerlei soorten kristallen en magneetsieraden. Deze zijn bedoeld om bij je te dragen, en hebben een heel mooi effect op je energie. Ben je juist op zoek naar iets waarmee je de energie van een ruimte op positieve wijze kunt beïnvloeden? Ook daar hebben we allerlei producten voor, zoals salie, wierook, etherische oliën en klankschalen. Loop gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden, we geven je graag advies!

Spirituele winkel in Vlaardingen voor volwassenen en kinderen

We merken dat veel van onze klanten zowel zelf graag in balans zijn als deze balans mee willen geven aan hun kinderen. Kinderen staan vaak nog erg open voor de energieën rondom hen, en kunnen in dat opzicht wel wat bescherming gebruiken. Daarom verkopen we in onze spirituele winkel in Vlaardingen ook allerlei producten voor kinderen. Denk maar eens aan beschermengelen, energiehangers of speciale steentjes die ze bij zich kunnen dragen. Kinderen vinden dit vaak reuze interessant, en hebben er zichtbaar baat bij. Als jij of je kind een specifieke klacht heeft waar je wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken, loop dan gerust eens bij ons binnen. In onze spirituele winkel in Vlaardingen verkopen we diverse producten die je energetisch kunnen beschermen en in balans brengen, en we vertellen je ook graag alles over de behandelmogelijkheden in onze praktijk.

Hypnotherapie en reiki in Vlaardingen

Naast de winkel hebben we ook een fijne praktijk waarin we zowel hypnotherapie als reiki in Vlaardingen geven. Beide behandelmethodes zijn bedoeld om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te herstellen en stimuleren, maar doen dat ieder op hun eigen manier. Reiki heeft betrekking op de overdracht van universele energie, die in je lichaam altijd precies wordt gebruikt waar je hem nodig hebt. De behandelaar is in dat opzicht in feite een doorgeefluik, en geeft de energie dus niet zelf. Je lichaam weet daarbij altijd wat het nodig heeft, daarom werkt reiki ook zo wonderlijk.

 

Bij een behandeling hypnotherapie in Vlaardingen brengen we je in diepe ontspanning, waardoor je heel helder kunt nadenken en toegang krijgt tot je onderbewuste gedachten en overtuigingen. Het is een prettige en zeer veilige methode om trauma’s te helen en beperkende overtuigingen om te keren. Dit kan helpen bij een zeer breed scala aan klachten. Benieuwd of het ook voor jou kan helpen? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.